Skip to main content

Om oss

Dersom du ønsker en byggmester som leverer varer og tjenester av høyeste kvalitet, har du kommet rett. Flex Bygg AS er en byggmesterbedrift med lang erfaring og høy kompetanse innen vårt fagfelt. Sammen med våre samarbeidspartnere sørger vi for at produkter og kvalitet samsvarer med dine forventninger.

Vi utfører alt du forventer av en byggmester, enten i totalenreprise eller i delte entrepriser. Med dyktige håndverkere, lang erfaring og spesialkompetanse gjennomfører vi dine planer ned til minste detalj og i den kvaliteten man forventer av en byggmester. Vi påtar oss oppdrag for både private og profesjonelle kunder.

Åpenhetsloven trådte i kraft 1. juli 2022, og i henhold til denne skal virksomheter som omfattes av loven utføre aktsomhetsvurderinger i tråd med OECDs retningslinjer for flernasjonale selskaper. Aktsomhetsvurderingene skal utføres i egen virksomhet, hos forretningspartnere og leverandørkjede. I tillegg til hvordan arbeidet med menneskerettigheter er forankret i styrende dokumenter og hvilke iverksatte tiltak vi har gjort for å redusere og forhindre eventuelle negative konsekvenser. På denne måten jobber Flex Bygg med menneskerettigheter og kravene som loven stiller. Les mer her.

 

Kontakt oss

Kontakt

Tlf: 55 27 95 55
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier

Facebook
Instagram

Besøksadresse

Klaus Hanssens vei 24
5053 Bergen

Postadresse

Postboks 97
5822 Kristianborg