Skip to main content

Rehabilitering og restaurering

Behøver boligen en rehabilitering eller kanskje etterisolering? Vi utfører alle typer rehabiliteringsarbeid i alle typer bygg, med erfarne håndverkere i spissen. Vi har også meget god erfaring med antikvarisk restaurering.

Flex Bygg AS kan bistå deg under hele prosessen, enten det dreier seg om full rehabilitering eller mindre oppussing. Spesielt for huseiere med eldre boliger kan det være mange penger å spare på rehabilitering og etterisolering. Lavere strømregninger og økt standard er gode argumenter for ikke å vente med rehabilitering av boligen.

Våre håndverkere har lang erfaring fra alle typer rehabiliteringsjobber og går til jobben med fokus på kvalitet, nøyaktighet og punktlighet. Dersom du har spørsmål om rehabilitering eller ønsker et samlet pristilbud er det bare å ta kontakt.

 

Tilbygg, påbygg og ombygning

Det er stadig flere som velger å føre opp et tilbygg eller bygge et påbygg i stedet for å kjøpe nytt hus. Enten du allerede har ferdige tegninger for ditt påbygg eller om du ønsker arkitekthjelp med ombyggingen, kan du kontakte oss så skal vi hjelpe deg. Vi samarbeider med arkitektfirma som kan engasjeres.

Våre håndverkere er en gjeng med ulik spesialkompetanse som kan bygge tilbygg og påbygg samt gjennomføre ombygging, med kvalitet i alle ledd. Flex Bygg AS utfører alle typer byggearbeider enten i totalentreprise eller delte entrepriser for private og profesjonelle kunder.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker et påbygg eller en ombygging, så kommer vi på befaring og gir deg et pristilbud.

Våtrom

Skal du pusse opp er kanskje våtrom det vanskeligste, men samtidig et av de viktigste rommene. Slurvete håndverk på våtrom kan få store og dyre konsekvenser for deg som boligeier.

Fuktskader sprer seg fort og fører ikke kun til fordyrende materialødeleggelser, men påvirker også inneluften i boligen. Derfor anbefales det at arbeid på våtrom blir utført av våre dyktige håndverkere med dokumentert bakgrunn og erfaring.

Med mye fukt og kondens er det også viktig at det brukes godkjente materialer når man renoverer et våtrom.

Flex Bygg AS har håndverkere med lang erfaring og grundig kompetanse innen alle slags våtromsarbeider.

Ta kontakt for befaring og pristilbud om du ønsker at ditt våtrom skal renoveres av dyktige fagfolk som kun bruker kvalitetsmaterialer.

Kontakt oss

Kontakt

Tlf: 55 27 95 55
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier

Facebook
Instagram

Besøksadresse

Klaus Hanssens vei 24
5053 Bergen

Postadresse

Postboks 97
5822 Kristianborg